ZGŁOŚ PRACĘ

KROK 1. Zarejestruj się i zaloguj na platformie zgłoszeniowej SAR

_

zobacz jak zgłosić pracę na platformie zgłoszeniowej SAR

_

KROK 2. Wypełnij formularz zgłoszeniowy

  • Zamieść film prezentujący pracę  audiowizualną, prezentację lub videoclip opisujący rozwiązanie objęte pracą. UWAGA: film nie może być dłuższy niż 2 minuty.
  • Wypełnij dokument proceduralny

Ponadto fakultatywne dla wszystkich kategorii jest zamieszczenie dodatkowych materiałów graficznych ilustrujących pracę tj.: layouty prasowe, dokumentacja zdjęciowa, kreacje internetowe itp. UWAGA: nie więcej niż 10 plików.

_

 

KROK 3. Wydrukuj i podpisz dokument proceduralny i wraz z potwierdzeniem przelewu (zgodnie z opłatami konkursowymi wg. regulaminu) prześlij na adres e-mail: kornelia.mielczarek@sar.org.pl.

_


DANE DO PRZELEWU:

  • Tytuł: Konkurs INNOVATION + nazwa firmy + tytuł zgłoszenia
  • Opłata: prosimy wnosić przelewem na następujący rachunek bankowy:
    Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR: ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa
    BZ WBK 27 1090 1056 0000 0000 0602 5684

_

 

 


 

OPŁATY

_

 

Dla Członków SKM SAR

I termin od 15 stycznia do 9 lutego 2017, godzina 24.00 – opłata 2 000  zł NETTO + 23% VAT

II termin od 10 lutego do 15 marca 2017, godzina 15.00 – opłata 2 500 zł NETTO + 23% VAT

Opłata za współzgłoszenie – 500 zł NETTO + 23% VAT

 

Dla firm spoza SKM SAR

I termin od 15 stycznia do 9 lutego 2017, godzina 24.00 – opłata 2 500 zł NETTO + 23% VAT

II termin od 10 lutego do 15 marca 2017, godzina 15.00 – opłata 2 800 zł NETTO + 23% VAT

Opłata za współzgłoszenie – 500 zł NETTO + 23% VAT

 

*W ramach opłaty można zgłosić pracę w jednej kategorii.

 

 

 

 

Ta strona wykorzystuje pliki COOKIE zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej na ten temat możesz przeczytać w polityce związanej z ciasteczkami. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close