TERMINY ZGŁOSZEŃ DO KONKURSU

Dla ORGANIZACJI ZRZESZONYCH W STOWARZYSZENIU KOMUNIKACJI MARKETINGOWEJ SAR

I TERMIN zamknięcia Zgłoszeń – do 9 LUTEGO 2018, godzina 24.00 – opłata 2 000  zł NETTO + 23% VAT;

II TERMIN zamknięcia Zgłoszeń – do 28 LUTEGO 2018, godzina 15.00 – opłata 2 500 zł NETTO + 23%     VAT – TERMIN PRZEDŁUŻONY do 6 MARCA do godziny 14:00

 

DLA FIRM NIEZRZESZONYCH W SAR

I TERMIN zamknięcia Zgłoszeń – do 9 LUTEGO 2018, godzina 24.00 – opłata 2 500 zł NETTO + 23% VAT;

II TERMIN zamknięcia Zgłoszeń – do 28 LUTEGO 2018, godzina 15.00 – opłata 2 800 zł NETTO + 23% VAT –  TERMIN PRZEDŁUŻONY do 6 MARCA do godziny 14:00

 

W przypadku gdy Zgłoszenia dokonuje więcej niż jeden Podmiot Zgłaszający (WSPÓŁZGŁOSZENIE), za drugi (dodatkowy) Podmiot Zgłaszający obowiązkowa jest DOPŁATA w wysokości 500 zł NETTO + 23% VAT. Za każdy kolejny Podmiot Współzgłaszający obowiązkowa jest dopłata 500zł NETTO + 23 % VAT.  Podmioty Zgłaszające powinny samodzielnie, w oznaczonym miejscu Dokumentu na Platformie, wpisać kwotę za Zgłoszenie, która jest następnie weryfikowana przez Organizatora po zamknięciu etapu przyjmowania zgłoszeń.

DANE DO OPŁATY ZA ZGŁOSZENIE

Opłata za zgłoszenie powinna być dokonana w formie przelewu na konto Organizatora zgodnie z poniższymi danymi:.

Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR

Czerska 8/10, 00-732 Warszawa

BZ WBK 27 1090 1056 0000 0000 0602 5684

Przesłania na adres Organizatora tj: Stowarzyszenie Komunikacji Marketingowej SAR, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa lub wysłania na adres e-mail: paula.kielar@sar.org.pl podpisanego Formularza wraz z potwierdzeniem dokonania Opłaty.

Ta strona wykorzystuje pliki COOKIE zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej na ten temat możesz przeczytać w polityce związanej z ciasteczkami. Więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close